Beauty kliniek Asten

vertrouwt op pure UVC-luchtdesinfectie!

We weten ondertussen dat virussen, bacteriën en andere micro-organismen door middel van aerosolen zich makkelijk kunnen verspreiden. Ongeveer de helft van de COVID-19 (corona)besmettingen ontstaan op deze manier.

 

Voor Wil van Deursen van Beauty Kliniek Asten is de veiligheid op het gebied van luchthygiëne en daarmee het klant vertrouwen erg belangrijk. Ten opzichte van de concurrentie wil ze een voorsprong op dit gebied. „Onze klanten moeten genieten en zich kunnen ontspannen tijdens hun bezoek” aldus van Deursen. “We zitten nu in de winter waarbij deuren en ramen niet altijd open kunnen om voor voldoende frisse lucht te zorgen” Via deze weg hebben wij een manier gevonden om toch te voldoen aan een veilige omgeving” Wil van Deursen is hiermee een pionier in haar branche.

Net als in deze Beauty kliniek kan de milieuvriendelijke en veilige UVC-luchtdesinfectie met pure luchtluchthygiëne ook worden toegepast in restaurants, kantoren, sportcentra en zelfs in huisartspraktijken. Volgens een recente studie kan meer dan 99,99 procent van de coronavirussen worden geëlimineerd met UVC-luchtdesinfectie. Ook Huib van Heest, algemeen directeur bij JK-Nederland, is hier verheugd over: „De luchthygiëne wordt met pure blijvend verbeterd en het risico op infectie verminderd. Onze luchtdesinfectiesystemen maken gebruik van gepatenteerde technologie die virussen en micro-organismen volledig onschadelijk maakt.” Dit schept veiligheid voor klanten, medewerkers en alle mensen die zich samen in een gemeenschappelijk ruimte bevinden. Naast de Steribase biedt de JK Group voor grotere gebouwen met een ventilatie- of airconditioningsysteem de Basictube aan, die in het bestaande ventilatie- en airconditioningsysteem (HVAC) kan worden ingebouwd en daar zeer grote hoeveelheden lucht kan desinfecteren.