Unistone

Om alle medewerkers te beschermen:
Unistone Real Estate vertrouwt op pure UVC-luchtdesinfectie!

Overal waar mensen in binnenruimtes zijn, kunnen virussen zich via aerosolen makkelijk verspreiden. Arthur Nederlof wilde daarom in actie komen om de veiligheid in het bedrijfsrestaurant van Unistone te verhogen met de UVC-luchtdesinfectie van pure. Zijn team, de huurders en alle medewerkers in het pand zijn enthousiast over deze aanvullende gezondheidsbescherming.

 

Door het stijgende aantal besmettingen voelen steeds meer mensen zich onzeker. VANAD CEO Arthur Nederlof reageerde hierop adequaat en liet meerdere pure UVC-luchtdesinfectie zuilen plaatsen in o.a. het bedrijfsrestaurant van het hoofdkantoor in Capelle a/d IJssel. De succesvolle ondernemer plaatste vanaf medio december in totaal 4 Steribase 450 zuilen op het hoofdkantoor van Unistone. „Onze huurders en medewerkers spraken ons aan over het gevoelige aerosol-onderwerp en waren meteen onder de indruk van de luchtkwaliteit en de bescherming van hun gezondheid na het plaatsen van de UVC-luchtdesinfectie zuilen“, zegt Nederlof.

Pure neutraliseert meer dan 99,99% van de corona virussen 

Het is bewezen dat UVC-luchtdesinfectie corona virussen met meer dan 99,99 procent neutraliseert en zo het risico op infectie vermindert. “Luchthygiëne wordt permanent verbeterd met de systemen van pure”, bevestigt Huib van Heest, Managing Director bij JK-Nederland. Een actueel onderzoek door het hygiëne-instituut Biotec uit Duitsland bevestigt dat pure in staat is om corona virussen te inactiveren en tegelijkertijd een hoge mate van effectiviteit garandeert, die zelfs als „zeer goed“ wordt beoordeeld. Om deze uitstekende kwaliteit te garanderen, wordt pure uitsluitend in Duitsland geproduceerd.

 

Alle medewerkers zijn blij met de investering in luchthygiëne en voelen zich veilig en beschermd tegen infectie op hun werkplek. “Hoewel we deze gezondheidsbescherming in het bedrijfsrestaurant actief promoten, zijn we op dit moment opnieuw getroffen door een lockdown. De medewerkers en huurders vinden het moeilijk om deze harde maatregelen te begrijpen omdat we zoveel hebben gedaan om besmettingen te voorkomen. Het wordt tijd dat meer bedrijven actief met luchthygiëne aan de slag gaan, aldus Nederlof.